Napokig bezárva tartottak egy nőt Jászkiséren

Megosztás

Egy püspökladányi nő majdnem két napig volt fogva tartva volt férje és annak barátja által egy jászkiséri házban. A jászsági rendőrség a két férfit gyanúsítottként hallgatta ki, míg a volt férjet őrizetbe vették – közölték.

Az eset szeptember 22-én délután történt, amikor a két jászkiséri férfi megbeszélt egy találkozót Mikepércsen az egyikük volt feleségével.

A nő érkezett meg elsőként, majd röviddel később a két férfi is megjelent egy autóval. A volt férj szó nélkül erőszakkal berángatta a nőt a járműbe, elvette tőle a telefonját és 290 ezer forintot. A nőt ezután a férfi saját jászkiséri otthonába vitték, ahol fogva tartották.

A fogság ideje alatt a nő többször bántalmazás áldozata lett, és a volt férj kísérletet tett arra, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. A nő végül szeptember 24-én hajnalban megszökött.

A rendőrök elfogták a két férfit és a Jászapáti Rendőrőrsre vitték, ahol személyi szabadság megsértése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. A volt férfi ellen további vádpontokat is megfogalmaztak, többek között kifosztás, szexuális erőszak kísérlete és súlyos testi sértés kísérlete miatt. A nyomozók őrizetbe vették a férfit, kezdeményezték letartóztatását.

Kép: fogvatartas.hu

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek